Indblæsning af isolering

Indblæsning af isolering

Leder du efter et firma i Midt- eller Nordjylland, der udfører indblæsning af isolering, hulmursisolering og meget mere? Hos Munkesø Tømrerfirma ApS udfører vi både større og mindre isoleringsopgaver for private såvel som erhvervskunder i Midt- og Nordjylland. Vi har mange års erfaring indenfor branchen, så når du vælger os til at varetage dit isoleringsarbejde, er du derfor garanteret arbejde udført i høj kvalitet. Vi arbejder udelukkende med professionelle og godkendte isoleringsprodukter

Vi udfører desuden en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver. Vi klarer alt lige fra nybyggeri, renovering og tilbygning til taglægning, gulvlægning og udskiftning af døre og vinduer.

Hulmursisolering

I de fleste huse der er bygget før 1960’erne, er der typisk ikke udført nogen form for hulmursisolering. Det skyldes blandt andet at omkostninger forbundet med energispild og varmetab var meget mindre dengang. I dagens Danmark, udgør varmeregningen en væsentlig større del af danskernes udgifter.

Oplever du at huset har svært ved at holde varmen i de kolde vintermorgener og er du tvunget til at fyrer mere op end sædvanlig, så kan det tyde på at huset trænger til en hulmursisolering. 

Vi tilbyder professionel hulmursisolering, der reducere unødvendig energispild og dermed nedsætter varmeregningen. En god grund til at få udført hulmursisolering er, at investeringen som oftest er tjent hjem på kun 2 - 4 år.

Isolering af etageadskillelse

Etageadskillelse er ofte en af de allerstørste kilder til energi- og varmetab i huset. Er der derfor ikke udført korrekt isolering af etageadskillelserne, kan det have omkostningsfulde konsekvenser.

Vi udfører altid et solidt stykke isoleringsarbejde og med en optimal isolering af etageadskillelse, vil du opleve både isolering af varme, lyd og fugt. Vi anvender kun materialer af højeste kvalitet og så sørger vi selvfølgelig for, at opfylde de lovmæssige krav til bæreevne, lydisolering og brandisolering.

Efterisolering

Når det kommer til efterisolering af huset, er det aldrig for sent. Faktisk kan det bedst betale sig at få efterisoleret snarest muligt. Der kan nemlig være både økonomiske og miljømæssige fordele at indhente. 

Med en professionel efterisolering udført af Munkesø Tømrerfirma ApS, vil du nemlig hurtigt tjene din investering tilbage igen, gennem besparelser på varmeregningen.

Få et godt tilbud på isoleringarbejde

Har du yderligere spørgsmål vedrørende isolering, eller har du brug for professionel råd og vejledning? Så stiller vi gerne vores faglige kompetencer til rådighed, så du kan opnå det bedste mulige resultat.

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 24 66 58 34, eller e-mail christianmunkesoe@gmail.com og få en uforpligtende snak om dine muligheder. Du kan også udfylde vores kontaktformular med de relevante informationer, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Munkesø Tømrerfirma ApS

Munkesø Tømrerfirma ApS - når du skal have lavet nybyggeri og renovering i særklasse

Kontakt os

Holstebrovej 456, 7860 Spøttrup
CVR: 36927135​
Tlf: 24 66 58 34
Mail: christianmunkesoe@gmail.com